Компанията


Cryo Heal е една от няколкото инициативи на фирма “МЕДИТАС” ООД, млада и бързо развиваща се компания. Екипът на компанията споделя идеите, към които е насочена дейността й, а именно подобряване здравето на хората, чрез предлагане на продукти и услуги в сферите здравословно хранене, функционален спорт, терапия и софтуерни приложения за планиране и управление на дейностите и грижите за здравето и физиологическия комфорт на клиентите ни (лични wellness решения). Здравен Център Cryo Heal е първият реализиран проект за приложение на криотехнологиите на територията на София.

cryoheal-inside

Визия


Cryo Heal е първото заведение в България предоставящо на своите клиенти набор от иновативни и атрактивни предложения, които благоприятно повлияват общото здраве. Добре подбраните ни услуги целят да подпомогнат постигането на по-здравословен начин на живот, бързо възстановяване след травми и заболявания, повишаване на имунитета, по-бърза обмяна на веществата, както и цялостното подобряване на жизнения тонус.

За целта ние Ви предлагаме възможността да се потопите в:

  • КРИОТЕРАПИЯ или метод за обща терапия и цялостно оздравяване на тялото посредством популярното в САЩ студо-лечение;
  • ФИЗИОТЕРАПИЯ и най-модерните в сферата уреди за нейното подпомагане;
  • ХИРОПРАКТИКА като раздел на общата физиотерапия;
  • ПРОГРАМИРАНЕ на спортни занимания и хранителни режими според индивидуалните нужди;
  • БАР със здравословни и диетични напитки и храни

Философия


В Cryo Heal, ние искрено вярваме, че здравето е комбинация от фактори определящи Здравословният начин на живот. Такива са правилното хранене и спортно програмиране според индивидуалните нужди на човек и терапевтични методи за възстановяване и поддържане на общото здраве, както и център, където може да се потопите в тази атмосфера. Динамичният свят, в който живеем има нужда от нови и постоянно адаптиращи се услуги към променящите се нужди на хората. Философията на Cryo Heal се базира на адекватни предложения за потребностите на всеки клиент.

Потенциални клиенти


Кой може да се възползва от нашите предложения?

 
Всеки човек осъзнал нуждата от грижа за своето здраве е добре дошъл в център Cryo Heal! Ние следваме мотото, че годините са цифра, с която трябва да се съобразяваме, но в никакъв случай тя не е лимитиращ фактор.

Никога не е късно, нито пък рано човек да поеме здравето си в свои ръце. Нашият екип е насреща да Ви помогне!