Активно здраве е инициатива на компанията ни, за въвеждане в публичното пространство на идеята за действеното поддържане на жизнения ни тонус. До момента, с нейна помощ сме успели да помогнем на нашите клиенти с премахването на:

кг. телесни мазнини
cm2 вътрешни мазнини

Активно Здраве като продукт на активно ежедневие както и правилни хранителни и ежедневни навици


dietingСпортна Диетология и Програмиране

Центърът разполага с най-модерната и акуратна мобилна станция за тестване на телесната композиция и определяне на точните калорийни нужди на тялото. Апаратурата има доказана точност от над 98.4%, сравнена със скъпите и трудни за администриране тестове регистриращи 99% точност. Това го прави най-точният и достъпен подобен тест в света! С негова помощ, ще установите състоянието на Вашето тяло и след разчитане на резултатите ще имате основа, върху която да изградите навици за оптимизиране на сегашния статус. Всяка цел трябва да бъде базирана на точна изходна позиция. InBody 770 е системата, която ще Ви позволи да направите образовано решение на базата на точни клинични резултати. Този процес е насочен към всички хора сериозно стремящи се към подобряването и оптимизацията на тяхното общо здраве и тонус.

Ние от Център за Здраве Cryo Heal Ви предоставяме уникалната възможност да опознаете с голяма точност своето тяло и метаболизъм, с което да поставите основите за постигането на по-добро и пълноценно АЗ!

Клиентите ще имат възможността да установят:

 • Процента мазнини от общата телесна маса, тяхната количествена стойност и разположение в тялото
 • Висцерална мастна тъкан в кубични сантиметри. Това са мастните натрупвания около органите и системите в тялото. Тази величина е изключително важен елемент за оценката на общото здраве на човек
 • Процент на мускулна маса от общото тегло на тялото, както и точната им стойност в килограми
 • Разпределението на мускулната маса по райони
 • Сравнение на мускулатурата между лява и дясна ръка, както и ляв и десен крак
 • Количество вода в тялото в литри, нейното разпределение в различните зони, както и точното й количество в извънклетъчното и вътреклетъчното пространство
 • Ниво на Основен Метаболизъм или колко калории са Ви необходими на ден за поддържането на всички телесни системи
 • Минерален баланс като общо количество съдържащо се в тялото
 • Общ здравен статус и препоръки за подобряване на състоянието

След администриране на теста за телесна композиция и калорийни нужди, можете да се възползвате от възможността да получите индивидуално програмиране според Вашите лични желания свързани със спорт и хранене. Нашият нутриционист и специалист по спорт и спортна диетология, сертифициран от Международната Спортна и Научна Асоциация (ISSA), базирана в Калифорния САЩ, ще Ви въведе в нов подход към храненето и активният начин на живот.

Можете да се възползвате от:

 • Детайлен анализ на резултатите от теста за телесна композиция с единственият мобилен уред признат от Световната Здравна Организация за тестване на телесната композиция и отчитане на клинични резултати от тестове.
 • Въведение в нормите на Активно Здраве за тонизиран и здравословен начин на живот
 • Интегрирана програма за активно хранене, базирана на Вашите индивидуални нужди и цели
 • Въвеждане на програма за установяване на хранителни нетолерантности и определяне на техните симптоми
 • Изготвяне на спортна програма според възможностите и желанията на клиента за постигането на поставените естетични или функционални цели

Какво представляват нашите предложения:Това е система разработена от нашият специалист за нуждите на съвременния човек и основно таргетираща основните фактори влияещи негативно на общото ни здраве. Системата включва първични телесни тестове и отговарянето на въпроси свързани с Вашите хранителни навици. След това, на базата на събраната информация се формулира заключение на базата, на което се създава първата от общо три хранителни програми насочени към подобряване на здравето, повишаване на нивата на pH, детоксификация на тялото и захранване на организма с липсващи или необходими хранителни вещества. След тази въвеждаща фаза, която трае 5 седмици, се инициира вторичен тест и консултация. След това отново се създава програма адаптираща необходимите промени инкасирани след първият период. За финал, след още 4 седмици се въвежда и последната изчистваща фаза, която цели достигането на така наречената “хомогенеза” в тялото или с други думи постигането на баланс в системите на организма. Същевременно, през целият период от време, в случай на нужда се поддържа комуникация с клиента за да бъдем от максимална помощ в интегрирането на процеса. 

Повече информация
Тази програма е специално създадена с цел установяването на евентуални възпалителни процеси подбудени от храни имащи свойствата на алергени и възпалители. Програмата е насочена към осем на брой храни и техните производни, които най-често причиняват множество от съвременните оплаквания свързани с храносмилането като например: подут стомах, липса на енергия, кожни реакции, главоболия, резки контрасти в емоционалното състояние на хората, стомашни разстройства, задържане на вода и мазнини в областите на корема и краката, както и много други. Процесът трае малко над три месеца и включва изчистваща фаза от 5 седмици последвана от въвеждаща фаза, като всяка седмица се въвежда един от осемте възможни възпалители. След изтичане на периода се прави оценка на получените резултати и проявените симптоми с цел елиминирането на храните с директно негативно въздействие от ежедневното меню на човек. 

Повече информация


Активно Здраве чрез спорт


sport

 • Минерален баланс
 • Общ здравен статус и препоръки за подобряване на състоянието

След администриране на теста за телесна композиция и калорийни нужди, можете да се възползвате от възможността да получите индивидуално програмиране според Вашите лични желания свързани със спорт и хранене. Нашият специалист по спорт и спортна диетология ще Ви въведе в нов подход към храненето и активният начин на живот, сертифициран от Международната Спортна и Научна Асоциация (ISSA).

Можете да се възползвате от:

 • Детайлен анализ на резултатите от теста за телесна композиция с единственият мобилен уред признат от Световната Здравна Организация за тестване на телесната композиция и отчитане на клинични резултати от тестове.
 • Въведение в нормите на Активно Здраве
 • Интегрирана програма за спортно хранене
 • Програмиране на спортна програма според възможностите и желанията на клиента

Активно Здраве с нашият здравословен бар


За всички посетители на Cryo Heal предлагаме специален асортимент от напитки и храни, съобразени със здравословния начин на живот. На бара могат да се закупят подбрани козметични и хранителни продукти за лична употреба.fruit-bar-cryo-heal

Очакват Ви:

 • Селекция от прясно изцедени сокове съдържащи максимално количество благоприятни съставки
 • Избрана линия от напитки
 • Меню от здравословни храни съобразени с политиката на Активно Здраве
 • Пакетирани Био храни и продукти
 • Козметика за нуждите на здравия човек
 • Хранителни добавки, подпомагащи общото здраве

[wpb-latest-product title="Най-нови продукти"]