physiotherapy_cryo_heal

В центъра също предлагаме широк спектър терапевтични методики. Всички целим всеобхватното обгрижване на нашите клиенти и адекватното покриване на всичките им физиотерапевтични нужди. За целта, центърът е оборудван с най-модерните уреди за физиотерапия. На разположения са Лазер от най-висок клас с различни честоти на работа, уред за Текар терапия с два режима на работа, Shockwave терапия и електротерапия. Всички апарати са на немският лидер в производството на терапевтични уреди ZIMMER.

При Cryo Heal можете да се възползвате от следните физиотерапевтични услуги:
Хиропрактиката се фокусира върху заболявания на опорно-двигателния апарат и нервната система.Хиропрактиката е „хиропрактична корекция." Целта на корекцията е да възстанови подвижността на ставите чрез ръчно прилагане на контролирана сила. Хиропрактиката се използва най- често при заболявания на опорно-двигателния апарат и нервната система, включително, болки в гърба и кръста(дископатия) болки във врата,ставите на ръцете и краката, главоболие, мигрена и др.

Повече информацияДвиженията и процедурите боуен могат да пренастроят тялото да се самолекува чрез активиране на съответните механизми посредством нервната, ендокринната и други системи в човешкия организъм.
Движенията се правят в основата, мястото на захващане или тялото на мускулите.

Повече информацияМиопунктурата е модернизирана акупунктура с ТЕНС стимулация на миопунктурна зона. Целта на терапията е да се достигнат най-дълбоките и трудно достъпни мускули в тялото. Миопунктурата повлиява мускулния спазъм и ригидната мускулатура. Терапията има за цел да отпусне мускулатурата и да намали компресията върху прешлените от стегнатата мускулатура.

Повече информацияPNF – има за цел да подобри подвижността на нервно-мускулната система, чрез стимулиране на проприорецепторите и екстерорецепторите. PNF може да се прилага при всички клинични случаи в които невро-мускулната система е въвлечена в дефицит. Приложение на техниката: липса на стабилност и сила при някой дейности, намаляване на физиологичните (нормални) движения, намаляване на мускулната сила и стабилност, лоша координация и баланс(често при офис служителите), трудност при изпълнение на ежедневни битови и професионални дейности и др.

Повече информацияКинезиотейпинга е метод, при който се използва лента, която е предназначена да улесни естествените процеси на оздравяване в организма, като същевременно осигури подкрепа и стабилност на мускулите и ставите. Кинезиотейпинга е приложим при всички мускуло-скелетни дисфункции, миалгии, тендинити, бурсити, тенис лакът и мн други.

Повече информацияActivator Method е система за невро-механично стимулиране подобряваща подвижността, активира засегнатите неврони и провокира клетъчна активност с в засегнатата зона.
Activator Method” е разработена в отговор на проблемите с гръбначния стълб свързани с разметсване на сегментите и провокираната от тях намалена подвижност, и болкова симптоматика. В търсенето на такъв метод, за “наместване” без манипулация и съпътстващите я опасности от херниране или преразтягане на междупрешленни връзки.

Повече информацияСтимулира обмяната на веществата и дренирането на лимфните пътища и легенчета. Подобрява обменните процеси и отвеждането на течности.


Релаксира миофасцията( обвивката на мускулите), меките тъкани и нервните окончания. Релаксира стегнатата мускулатура, облекчава мускулните спазми и намалява болката.


Индивидуално изготвена програма според нуждите на пациента. Приложима при хора работещи в офиси, гръбначни и постурални изменения.


Мануално мускулно тестуване, оглед, ъглометрия, специализирани тестове за диагностика, кинематичен анализ идр. Подходящ за пациенти с оплаквания с изяснена и не изяснена диагноза.

[wpb-latest-product title="Най-нови продукти"]